Pre motiváciu 2

29.01.2013 18:28

Pár motivačných citátov, kt. nakopnú:

1. "Neoplakávajte minulosť, netrápte sa budúcnosťou a nepredvídajte problémy.. múdro a rozvážne žite pre prítomnosť. To je tajomstvo zdravia vašej mysle a vášho tela." (Budha)

2. Ak je to pre vás dôležité, nájdite cestu. Ak nie, nájdete výhovorku.

3. "Zhlboka sa nadýchni a vyber sa vpred. Tam vonku čaká na teba celý svet a celý svet je len tvoj, nikomu nedovoľ, nech ti hovorí, že stoj! Prišiel si tvoriť a rásť a nehovorím ti to prvýkrát. Tu sa neni koho, neni čoho báť. Rob, rob, rob čo máš rád." (M. Spirit).

4. Recept podľa B. Franklina: "Ak chcete byť nadšení, konajte nadšene!Ak chcete byť sebavedomí, konajte sebavedome! Ak chcete byť kreatívny, konajte kreatívne..."

5. Keď budete stáť pred nejakou nepriaznivou situáciou, zastavte sa a nájdite niečo, čo je na tom dobré!

6. "Dokonca aj tá najtemnejšia noc skončí a víjde slnko" (V. Hugo)

7. "Každá nepriazeň, každý neúspech a každý nepríjemný zážitok so sebou nesie semienko rovnako veľkého prospechu, kt. sa môže ukázať ako požehnanie v prestrojení." (N. Mill)

8. "Protože i hvezdy, které horí nekdy padnou na zem. Máme se hodne co ucit. Buh vi, ze za to stojíme!!! " (J. Mraz)


-------------
9. To, čo si o vás myslia druhí ľudia, nie je ani váš problém, ani vaša starosť.

1O. "Nezlyhal som! Len som objavil 1OOO iných vecí, kým som objavil žiarovku." (T.A. Edison)

11. "Nejde o to jak inkasuješ. Tady jde o to, kolik rán uneseš a presto se znovu zvedneš. Kolik rán dovedeš prijmout a nezastaví te! Jenom tak se vítezí." (Rocky Balboa)

--------------
12. Novinár sa pýtal páru: "Ako je to možné, že vám to spolu vydržalo 65 rokov??" Žena odpovedala: "Vyrastali sme v dobe, v ktorej keď sa niečo pokazilo, tak sme to dali do poriadku a nie to zahodili."

13. Láska je partnerstvo dvoch výnimočných ľudí, ktorí v sebe prebúdzajú to najlepšie a ktorí vedia, že aj keď sú úžasní ako jednotlivci, sú ešte lepší spolu.

14. Ak ti život dáva tisíc dôvodov na plač, ukáž mu, že máš milión dôvodov na úsmev.

15. Nezáleží na tom, či si zlyhal, alebo prehral.. To, na čom skutočne záleží je, že sa postavíš a skúsiš to znova! Pretože vyhrať je síce fajn, ale vyhrať, ak ti niekto neveril, je skrátka úžasné!

-------------

Prosím, po prečítaní mi venuj na diaľku jeden obrovskýýý pozitívny úsmev :)
https://www.youtube.com/watch?v=jzF_y039slk   <3